Early Booking vacante 2017 Nisipurile de Aur

Early Booking vacante 2017 Nisipurile de Aur
7 nopti cazare cu ultra all inclusive la Hotel Astera 4*
Oferta valabila in limita locurilor disponibile

231 EURO persoana/sejur

7 nopti cazare cu ultra all inclusive
acces pe plaja privata ” Astera” cu sezlonguri si umbrele gratuite

taxa de statiune 5 euro/persoana/sejr

43.276855,28.041115 Nisipurile de Aur, Bulgaria

Statiunea Nisipurile de Aur atrage anual mii de turisti din toata Europa, turisti ce vin sa-si petreaca vacanta la splendida plaja de la Marea Neagra. Este o statiune linistita, situata la 17 km nord de Varna si 13 km sud de Albena. Primul hotel a fost construit aici in 1950 si se numea Zlatni Pyasatsi. In ultimii 20 de ani s-au construit multe alte hoteluri si complexuri de apartamente. Statiunea este situata in Parcul National Zlatni Pyasatsi, care poate fi vizitat in timpul vacantelor dvs. aici. Plaja din statiune se intinde pe peste 6 km si este lata pana la 100 m in unele locuri. Toate hotelurile de aici sunt inconjurate de peluze ingrijite si alei.

Sezonul de vara incepe in mai si dureaza pana in Octombrie. Privelistea apei limpezi a marii si nisipul auriu creeaza cele mai bune conditii de a petrece vacanta. Statiunea are o capacitate de peste 25000 turisti pe zi in toate categoriile de hoteluri. Sunt disponibile in statiune expeditii de pescuit, excursii, windsurfing, ski acvatic, plimbari cu barci cu panze. De asemenea, este o destinatie foarte potrivita pentru vacantele de familie. Coasta ofera distractii ca water jets, yachting, surfing, tobogane cu apa si volei pe plaja. De asemenea exista nenumarate piscine, terenuri de tenis si distractii pentru copii.

Climatul este continental moderat cu influente datorate Marii Negre. Vara este uscata si fierbinte, iarna nu este ger. Temperatura medie vara este de 27 de grade Celsius, in timp ce temperatura medie a apei este de 24 grade Celsius. Statiunea ofera multe localuri traditionale, baruri, discoteci, cafenele si magazine. In apropiere se afla statiunile Sf. Constantin si Elena, Albena, Sunny Day, Riviera si Russalka.

Luna de Miere Shopping Turism Cultural Vacante 2018 Vacante de 1 Mai Vacante la plaja Vacante pentru familii cu copii
Cazare Early Booking Oferte Speciale
0-2 ani 7 6 5 4 3 2 8 9 10 11 12 13 14 15 oferta-sejur