Early Booking Revelion Lisabona 2016

Early booking REVELION LISABONA
Perioada: 27.12.2015 – 02.01.2016
(7 zile / 6 nopti)

Oferta valabila pana la 10.11

Ziua 1 (27.12): BUCURESTI – LISABONA (tur de oras)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:00. Plecare spre Lisabona, cursa directa – compania TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 07:10. Transfer in centrul orasului pentru un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Vom vizita cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer si cazare la Hotel SANA MALHOA 4* (sau similar).

Ziua 2 (28.12): SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS – ESTORIL (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ pentru minim 25 persoane participante: 60 EURO/ persoana).

Ziua 3 (29.12): ARRABIDA-SESIMBRA-SETUBAL (excursie optionala)
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida, zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Ne indreptam apoi spre Setubal, pe drum putand admira privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 45 EURO/ persoana). Cazare. In a doua parte a zilei timp liber pentru shopping in zona Vasco da Gama sau pentru a vizita Oceanariul. Cazare.

Ziua 4 (30.12): OBIDOS – ALCOBACA – BATALHA – FATIMA (excursie optionala)
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimoniul UNESCO
- fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. In Batalha se viziteaza manastirea din secolul al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 75 EURO/ persoana). Cazare.

Ziua 5 (31.12): LISABONA
Astazi va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita la fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Cazare. Seara, optional, cina festiva la restaurantul hotelului.

Ziua 6 (01.01): LA MULTI ANI 2016! LISABONA
Mic dejun. Astazi in prima zi a anului vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion si pentru plimbari relaxante. Va propunem sa petreceti seara intr-un restaurant cu specific portughez unde veti putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor constituindu-se metaforic in insasi destinul (fado) lor. Cazare.

Ziua 7 (02.01): LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Camerele se vor elibera la ora 12 iar bagajele pot fi lasate in camera de bagaje a hotelului. Seara transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe cursa Lisabona – Bucuresti. Sosire in Bucuresti a doua zi la ora 03:50.

PRET/ persoana: 565 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 180 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu doi adulti: 50 EURO

565 EURO persoana/sejur

 transport cu avionul Bucuresti – Lisabona si retur cu compania TAP PORTUGAL;
 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel SANA MALHOA 4* (sau similar);
 transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 tur panoramic al Lisabonei de jumatate de zi cu ghid local;
 insotitor roman de grup.

 taxele de aeroport si securitate 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 cina de Revelion (optionala): 100 EURO / persoana (restaurantul hotelului);
 excursiile optionale;
 asigurarea medicala / asigurarea storno.

prl
38.709357,-9.137878 Lisabona, Portugalia

Lisabona

0-2 ani 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 oferta-sejur