Evenimente Golf Stejarii Golf Driving Range

Stejarii Country Club îmbină perfect oportunitățile de networking social și de afaceri cu activități sportive în interior și aer liber.

Abonamentele Clubului Stejarii Golf Driving Range:
Membership Golf lunar: 500 RON ; Membership Golf trimestrial: 1100 RON ; Membership Golf sezonier : 2200 RON includ acces nelimitat la facilitatile Driving Range, stand de antrenament lovituri lungi, putting green pentru exersarea loviturilor de precizie, bunker de nisip pentru exersarea loviturilor de pitch & Chip, crose de golf, mingii.

Membership One Day Golf - 10000 RON; aceasta oferta este dedicata companiilor, si include inchirierea in regim de exclusivitate a standului de antrenament Driving Range si a terasei aferente. Ideal pentru evenimente de teambuilding si relaxare outdoor pentru grupuri intre 50 si 250 de persoane, cu lectie introductiva de golf asistata de instructori profesionisti.
Tariful nu include partea de food and beverage.

500 RON Abonament Lunar Golf

Acces nelimitat la standul de antrenament Driving Range pentru exersarea loviturilor la distanta, acces nelimitat la Putting Green, zona de antrenament pentru lovituri de precizie; terasa bar
echipament de golf ( crose si mingii)

mesele, bauturile consumate in bar sau la terasa,
articole vestimentare;

Stejarii Golf Driving Range

Descoperiti secretele unui sport elegant foarte aproape de tine-Golful!

Stejarii Golf Driving Range va asteapta sa descoperiti regulile si tainele golfului in mijlocul unui peisaj pitoresc: padurea Baneasa!

Golful este un sport dedicat persoanelor care vor sa isi dezvolte gandirea strategica si precizia. Practicarea golfului ofera o provocare mentala stimulativa si va ajuta sa va mentineti in forma in timp ce va bucurati de aerul curat al Padurii Baneasa. Instructorii nostri, va vor ghida pe parcursul lectiilor private si cursurilor, astfel incat, indiferent de varsta, jucatorii sa indeplineasca cele mai inalte standarde de performanta.

Driving Range-ul dispune de zone de putting green, pentru exersarea loviturii decisive intr-un mod unic, si de zone cu obstacole, pentru exersarea loviturile lungi si scurte.

Puteti petrece momente relaxante in compania partenerilor dumneavoastra, la terasa din apropierea Driving Range-ului.

In cadrul Pro Shop-ului veti gasi o gama larga de produse specifice golfului, care va vor ajuta sa va imbunatatiti tehnicile de joc.

Stejarii Golf Driving Range ofera pachete de membership lunar / trimestrial / sezonier.

Facilitati Driving Range: 20 standuri pentru exersarea loviturii lungi, 8 standuri pentru exersarea loviturii scurte, zone de chipping green (arie cu obstacole - 800m2) si putting green (Specificatii USGA), terasa Bar propriu, cu posibilitatea de order catering de la Stejarii Country Club.

Informatii complete puteti solicita la adresa de mail: golfmanager@stejariicountryclub.ro;
Cazarea se poate face in orice hotel din Bucuresti sau la Stejaii Country Club Residential Apartamants
5 2200 Fara transport 11 Ian 2018 01 Sep 2018 500 Fara transport 10 Mar 2018 01 Sep 2018 1100 Fara transport 10 Mar 2018 01 Sep 2018 10000 Fara transport 10 Mar 2018 01 Sep 2018
Bucuresti, Romania

Bucuresti

Stejarii Golf Driving Range Stejarii Golf Driving Range Stejarii Golf Driving Range Stejarii Golf Driving Range Stejarii Golf Driving Range Stejarii Golf Driving Range
Oferte locatii de Golf Perfect golf events Programe seniori/ sociale Vacante 2018 Vacante la munte Vacante pentru familii cu copii
Cazare
0-2 ani 7 6 5 4 3 2 8 9 10 11 12 13 14 15 oferta-cazare