Evenimente Golf Stejarii Golf Driving Range

Stejarii Country Club îmbină perfect oportunitățile de networking social și de afaceri cu activități sportive în interior și aer liber.

Abonamentele Clubului Stejarii Golf Driving Range:
Membership Golf lunar: 500 RON ; Membership Golf trimestrial: 1100 RON ; Membership Golf sezonier : 2200 RON includ acces nelimitat la facilitatile Driving Range, stand de antrenament lovituri lungi, putting green pentru exersarea loviturilor de precizie, bunker de nisip pentru exersarea loviturilor de pitch & Chip, crose de golf, mingii.

Membership One Day Golf - 10000 RON; aceasta oferta este dedicata companiilor, si include inchirierea in regim de exclusivitate a standului de antrenament Driving Range si a terasei aferente. Ideal pentru evenimente de teambuilding si relaxare outdoor pentru grupuri intre 50 si 250 de persoane, cu lectie introductiva de golf asistata de instructori profesionisti.
Tariful nu include partea de food and beverage.

500 RON Abonament Lunar Golf

Acces nelimitat la standul de antrenament Driving Range pentru exersarea loviturilor la distanta, acces nelimitat la Putting Green, zona de antrenament pentru lovituri de precizie; terasa bar
echipament de golf ( crose si mingii)

mesele, bauturile consumate in bar sau la terasa,
articole vestimentare;

Bucuresti, Romania

Bucuresti

0-2 ani 7 6 5 4 3 2 8 9 10 11 12 13 14 15 oferta-cazare