I S R A E L - Craciun la ieslea din Bethlehem

Last minute - ultimele 8 locuri libere!
Oferta valabila pana la 30.11

I S R A E L - Craciun la ieslea din Bethlehem
Pelerinaj
Tel Aviv-Bethlehem-Ierusalim-Ierihon-Marea Moarta-Yardenit-
Nazareth-Marea Galileei-Muntele Fericirilor-Capernaum-Jaffa
Concertul de Craciun in seara de Ajun -24 Decembrie
Cina Festiva de Craciun inclusa in 25 Decembrie

Perioada: 22-27.12.2015

ISRAEL - Craciun la ieslea din Bethlehem
Zbor TAROM – 5 nopti - 689 €/persoana cu taxele de aeroport si bacsisuri incluse
Perioada: 22.12.2105 – 27.12.2015
Alege programul nostru!
• Cazare la hotel situat in cetatea Bethlehemului
• Tururi si vizite incluse: Ierusalim – pe urmele Mantuitorului, Bethlehem, Campul Pastorilor, Muntele Tabor, Ierihon, Marea Moarta, Nazareth, Marea Galileei, Ein Karem, Muntele Sion, Tel Aviv/Jaffo
• Participare la Concertul si Slujba de Craciun si Cina Festiva traditionala locala de Craciun si Cina Festiva de Craciun la hotel cu muzica si surprize
• Bonus! Ghid insotitor de limba romana pe toata perioada excursiei si ghid local autorizat si asigurare Travel Protection indiferent de varsta inclusa

Ziua 1 (22 Dec.2015) – Bucuresti – Tel Aviv
Ora 19.00 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 20.55 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO153. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 23.30. Transfer direct la Bethlehem pentru cazare la hotel 4*.

Ziua 2 (23 Dec.2015) - Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Muntele Maslinilor: Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 3 (24 Dec.2015) – Bethlehem – locul sfant al Nasterii in Ajunul Craciunului
Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina; la pranz vom putea admira parada speciala a cercetasilor crestini, organizata in Bethlehem cu ocazia sarbatorii sfinte a Craciunului. Dupa amiaza vizitam Biserica de la Campul Pastorilor. Functie de vreme, seara va invitam la Concertul special de Craciun organizat de autoritatile locale langa bradul impozant din Piata Ieslei. In piata se poate asista si la Slujba de Craciun din Biserica Catolica a Nasterii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 4 (25 Dec.2015) – Craciun Fericit! – Excursie la Hozeva – Ierihon – MAREA MOARTA
Mic dejun. Dimineata vizitam Asezamantul Romanesc din Ierihon. Poposim apoi la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului. Se poate servi masa de pranz in cadrul Complexului Qumran (pret suplimentar 25 USD/persoana, include masa tip bufet, exclus bauturi). Se poate vizita situl arheologic de la Qumran, locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele documente de la Marea Moarta, scrise de acestia (bilet de intrare: 7 USD/persoana). Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta. Se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Intoarcere la Bethlehem. Cina FESTIVA DE CRACIUN, petrecere traditionala in stil arab in hotel. Sunt incluse urmatoarele bauturi: o sticla de vin la 4 persoane, o bautura racoritoare sau apa imbuteliata. Pregartim surprize, muzica, antren. Cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 5 (26 Dec.2015) – Muntele Tabor – Nazaret - MAREA GALILEEI
Mic dejun. Dimineata plecam spre Galileea. Urcam mai intai pe Muntele Tabor si ne inchinam la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitam apoi Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Ne deplasam spre Capernaum, unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Admiram Marea Galileei si gradina Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 25 USD/pers.). Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 6 (27 Dec.2015) – Ein Karem – Muntele Sion – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata vizita in Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza plecam spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – cartierul vechi al orasului. Apoi seara transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti RO152 la ora 20.05. Aterizare la Bucuresti la ora 22.50.

485 EURO persoana/sejur

• 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la Bethlehem hotel 4*
• Zbor direct TAROM OTP-TLV-OTP
• Transfer grup aeroport-hotel-aeroport
• Tururi si intrari specificate in program
• Asistenta turistica in limba romana
• Bonus! Cina Festiva de Craciun
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO, indiferent de varsta TRAVEL PROTECTION

• Cheltuielile personale
• Masa de pranz la Qumran si cea de la Marea Galileei cu Pestele Sf.Petru
• Bauturile la cina
• Taxe Aeroport 165 Eur/persoana
• 25 Eur bacsisuri

ckt
31.714149,35.194702 Bethlehem, Israel

Betleem inca mai retine atmosfera unei parohii rurale din Orient, cu piete arabe, bazaruri colorate si tarani care-si mana turmele la pasunat.

Multi dintre locuitori traiesc din comertul turistic. Principala sursa de venit o reprezinta manufactura si vanzarea de suveniruri, imagini sfinte si sculpturi de tot felul in scoici, lemn si piatra de la Marea Moarta, bluze brodate, si asa mai departe, precum si agricultura, oierit, mestesugit si comert.

0-2 ani 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 oferta-sejur